Det jag hatar mer än...

...svensk film är svensk novellfilm. Ångestramkallande och så oerhört dåligt att man kräks. Jag gillar egentligen inte film så mycket överhuvudtaget. Tv serier är mer på riktigt. En film är bara nerklippt, förkortad och allt som mest budget,
men alltså, svensk novellfilm. god damn. Undvik svt 2 på onsdagar. dom visar, just det, svensk, novellfilm. 

What I remember

min klass. är en, hrm, milt uttryckt, en klass för sig. Konstig, ja, ful, definitivt, engagerad, ja men i fel saker t.ex. stepmania.
och skulle jag beskriva MP1 efter mitt första år här så skulle mina flashbacks få mig att säga;
Jeff Dunham
filmen 300
Stepmania
ERK
118 003 reklamen
och konstiga diskussioner som lett till mail till Aftonbladet,

ni borde lyssna på pirates of the carribean soundtracket under tiden ni läser. det blir mer storslaget så.


Mögliga saker jag hittat på rummet Del I

än så länge.
* äpplen
* salta kex
* en halv chokladboll i en låda
* en youghurt bar

hade Kinasnacks & Sprite kunnat mögla hade dom mest troligtvis också funnits med på listan...

Linda eller om det nu var Anna tyckte jag skulle göra ett projektarbete om mögel. Jag tror det hade funkat för mig. Jag har sett det mesta efter mitt år här.  och Allt mögligt i kylen är Märtas har nästan blivit en slogan.


herregud, jag packar

vilket jag är överlägset sämst på. fast nu ska jag ju packa ALLT. så det borde inte kunna gå fel.
jag har gjort mitt första år i Älvsbyn. some things I remember, somethings I don't.
overall har det varit ett bra år. väldigt bra nu såhär i efterhand. jobbigt, helt klart. men hey, jag har överlevt. & nu packar jag alltså. Jag har förstört mitt respris också, skulle självklart skruva på den. men jag har skruvat ihop priset nu. Lite vingt sådär, men fullt igenkännligt.

Hann med ett KP-häng också. jag & mia stod inte mindre än en timme & försökte välja film. slutade med att vi sket i filmen & satsade på godis istället. (!)

jag vill inte, vill inte hem,

men, jag ska pierca naveln, vara med på annas klassfest & se min syster gå balen. Så, jag har lite att göra. I'm going home med andra ord.
borde fortsätta packa nu, det här var liksom bara en ursäkt att få pausa. fan också.




Would have been nice

I would like to wake up
I would like to wake up just one time
one time this week
without a head exploding in my hands
ruining my day before it even started

I would like a new me, a happier me.
A me with cheerful thoughts, and yellow mind.

I would like to
be able to tröstäta lite.

men det går inte. jag har exakt 21.50 på kontot. det räcker inte ens till tillräckligt med godis för att tillfredsställa mina behov. jag är ledsen på riktigt nu. inte ens min mat vill. jag börjar bli hungrig. igen.

fast jag budgetshoppade idag, jag är bra på sånt. två middagar (för 8 personer sammanlagt, värdelöst eftersom det bara är jag som ska äta...)& en frulle för precis 100 kronor. Och om inte det är talang så vet jag inte. en rabattkupog hittade jag också. på tre kronor. för blåbandprodukter, däröfr skippade jag tomatsoppan & satsade på potatis & purjolök istället. men alltså, jag äter vadsomhelst. som en slaskhink,

jag är sugen på pizza. grandiosa ost pizza. med bara ost. parmesan. cheddar, mozzarella, pizzaost.
allt man behöver med andra ord!


Last goodbye

Och! jag är done med skolan för i vår. har ledig time imorgon & fredag. Eventuellt har Mia bokat in mig på fredag. Tänk om hon ångrar sig? nä, hon har inget val längre. Mia - you´re with me!
Jag måste planera in min lediga dag imorn, måste äta, mycket viktigt. Hela tiden. gymma, eventuellt. hur på jag är beror på hur mycket jag får vila mellan det att jag äter... Men alltså, jag hatar lediga dagar. Dom bara försvinner jättesnabbt. och allt jag ska göra... jag måste ju göra saker. jag är ju leeedig förihelvete, då MÅSTE man göra saker.

hade inga lektioner idag, men vi gjorde en redovisning, last one. Det gick nog bra förutom att jag sa 1985 istället för 1895, men alltså. det hade ju ingen vetat om jag nu inte hade haft en pp presentation...vilket jag hade.
sen kunde jag ha gått hem & sovit, men jag fastnade, sådär som man gör ibland. Att mia lånade ut pengar till en twister kan  ha haft något med saken att göra. men anyway, jättemys i solen med lollo, ew & mia. sen gick lollo. och hon klagade sen på att hon inte hade fått nån kram. men alltså, JAG kunde ju inte veta att det var sista gången vi sågs innan hösten. men det är sånt som händer.  dessutom hade ewe det extra mysigt eftersom hon hade förmånen att få lukta på mina ben helt gratis.& jag lovar. Dom luktade gott idag! 

jag har klippt mig också. fast det var igår. Nu är ogräshåret i nacken borta. och fin är jag. Nån har börjat duscha snabbt! 
en timesaver helt enkelt.

I ett nötskal

klockan är nästan ett, jag har fortfarande migrän & vad gör jag? Jo, jag städar... plockar undan grejer, letar tvätt och är allmänt duktig. är jag trött? ja. Sliten? otroligt. Glad? inte det minsta. Städsugen? helt klart.

jag gör såhär. varför gör jag såhär. kanjagintebarafåsovasomvanligtfolk.

men nu kan man iallafall ana lite fri golvyta.

Tafra - Oh Daniel

I believe that junkfood tastes so good because it's bad for you...

Alltså, nu har jag skippat den här biten med att vara nyttig.
Lördag - friterad kyckling á la kinesrestaurang
Söndag - pizzabuffé (ät så mycket du vill! drömstället...)
Måndag - Ey, Grillen! med ewe, cc, sofie,a & mia the man.
Tisdag - Här gav mig Emma tre val till lunch; pizza, max eller kinamat. Jag grät nästan men kände mig ändå lite sugen på max.

det är såhär Märta laddar för bikini 08! som en kändisdiet.
Cissi trodde det var nåt slags försök från min sida att bevisa att jag inte alls har snyggast mage av oss tre (vilket jag inte har, eller jo, det har jag! mest manlig iallafall) eftersom vi har diskuterat det där.
men det är ju inte det. Däremot är det ett försök att ta igen det jag har missat under mina nyttig veckor. Men nu skiter jag alltså i det. Mjukglass har jag ätit också. det kan jag ju lika gärna erkänna.

Finland blev en enda stor besvikelse. OCH jag glömde att vi kunde röstat på sverige i ESC (ohja, jag använder FÖRKORTNINGEN) eftersom vi faktiskt var utomlands. Så dubbel besvikelse.
Sen vet jag inte.
Tittade fotboll igår också, årets mest värdelösaste match. Skol IF vs Skidlinjen. Årets hatmatch.
Kallt var det också, Mia & jag funderade på att streaka men insåg i tid att alla skulle bli sura för att vi förstört matchen. men vadå förstört, det var ju vi som var pausunderhållningen.

Annars så är det som vanligt. Jag har migrän, sofie kollar hur hon ligger rankad i sverige & cc blandar ihop höger, vänster, framåt & bakåt och lägger in extra R i varannat ord by mistake. så DUSCHRA. inte duscha... jag har btw duschrat. nyss. Sen skulle jag springa in till CC och be henne smörja min rygg, MEN jag hittade inte mina brallor och man springer inte in till cc hursomhelst utan byxor men med kräm, så det fick vänta.

jag borde kanske summera finland lite bättre. men fan. jag orkar inte. Det var en skithelg & jag BRÄNDE, fetbrände min vändning på 100 frisim. Jag ska släppa det där. snart. och 50 frisim var bara kattskit. Förmodligen det sämsta loppet jag simmat i hela mitt liv. Dock gick det snabbt upp till 35m. men det var ju fan att jag hade 15 meter kvar. låååånga femton meter. Längst nånsin.  så. jag dog.


För sen i utvecklingen.

Idag så hade jag utvecklingssamtal. ja, lite i senaste laget (övriga klassen hade kring mars...) men ändå.
Lägst VG i alla kurser. Sweet. Först var jag nöjd. Sen när det hade lagt sig så blev jag lite missnöjd istället. Jag menar VG, vad hände mina MVG? Fast allt är nytt, så  jag skyller på det. Men jag hoppas fortfarande på ett MVG nånstans, som tröst. Hoppas mest på mediekommunikationen iallafall. För min future journalist ambition. 

Vi har åkt buss till kalix idag, för tävlingar i det fula landet i öster (finland aka soumi) imorn & söndag. Jag ska briljera med min underbart (?!) påhittade finska & mina feta korvfingrar. Jag ska ta dom med storm.
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. För jag känner att extremt sug är på väg, efter prinsesstårta.
eller kanelbullar.
kladdkaka   
eller vad fan som helst.

jag är nyttig. Märta, du är nyttig. (jag intalar mig själv)

Kläder x2

Ytterligare en konversation. Eller, jag konverserar inte. jag pratar. men det låter ju inte så jävla fancy. så. en konversation.

inne på gina tricot i luleå. jag iförd en söt svart klänning inne i ett provrum som mest liknar en krigszon i Irak. Med anna bredvid mig som starkt påar för klänningen jag har på mig.
-Märta köp den! Du kommer ångra dig annars.
Nä, jag tror inte det. jag tror inte jag vill ha den här (söta svarta helt perekta klänningen) Nu kommer du tycka jag är störd,anna.
Men, jag känner ingen kärlek för den här. Ingen alls.
Anna är förstående; Ja, det är så ibland.

Vi går ut. Utan klänning. Men med kärleken i behåll.

The day before.
Lollo; Märta, du är alltid så jävla fancy. Alltid.
Jag; VAAA?
Lollo; Du har alltid så himla fancy kläder. Så jävla fancy.
Jag; Men jag hade ju mjukisbraller hela förra veckan...?
Lollo; Men iallafall. Fancy! du & niklas. ni är fancy.

jag förstår ingenting. Men ordet fancy ringer fortfarande i öronen.

och last one som egentligen inte hör hit.
Cissi får, på väg till träningen syn på en väldigt, VÄÄÄLDIGT fet katt.
Vi konstaterar att den är fet varpå cissi säger.
- Det där är en hona. Ni ser ju hur det har satt sig på höfterna...



I choose...

- Märta, syrasimning på dig imorn!
jag orkar inte simma det. jag orkar inte.
Kanske tog han det till sig
- du kan få sprinta...
jag svarar.
INNEBANDY! Jag vill spela innebandy!

but that wasn't really an option.



And...

She made it!
nu kan emma köra hur mycket hon vill.
och jag ska simma. igen. teknik.
kom migrän, kom!

Du gör mig nervös.

Min syster kör upp just nu. jag är så jävla nervös.
emma, kör rakt!

Jag vill inte bli en sån där.

Jag vill veta vad jag vill. Inte bli en sån där som inte vad hon vill. jag vill veta. veta veta veta.
Jag brukar vilja saker. Ha lust med saker.
Inte nu. Jag åt ett tortillabröd. Och kände ingenting. Jag har för mig att jag brukade gilla att äta varma tortillabröd bara så där. Och kanske hoppades jag på en flashback av svunna tider. Men det uteblev. och den glada känslan jag får när jag äter uteblev. Jag vet liksom inte. Jag åt en köttbulle. en makaron. visste fortfarande inte,
Och jag vet alltid vad jag vill göra. Äta en macka. baka en kaka. sjunga en sång, se en film. skrika åt barn, sova på konstiga ställen, prata skit. ta ett kort, dricka lite te, äta, dö.
alltid nånting. ALLTID. nu vill jag inte ens sova men jag vill inte vara vaken heller så då vet jag inte riktigt vad som finns kvar. det enda jag tillslut ville idag var att simma. men det gick åt helvete det också. jag var för trött och orkade knappt röra mig i vattnet. kände mig som en bomullstuss, som sakta suger upp vattnet och sjunker ner mot botten. jag höll ju förfan på att drukna. Så ska det inte vara. jag är ju bra på det här. Kan det här. Och nu måste jag komma på vad jag vill.
också ska jag engagera mig så in i helvete.
sounds like a life to me.

Just like a woman

Jag är så trött nu. Igår var det jobbigt att andas, andas! det ska inte vara jobbigt. och nu rycker min arm. Överarmen på högersida. Den rycker. Har ryckt i nån timme. Nånting borde ge sig.
Imorse undrade Roger hur det kändes. Jag visste inte. Men han var envis; Märta, känner du nån skillnad? Jag blev arg, Det är morgon. Jag känner ingenjävlating.
Och så är det ibland. Man försöker låtsas om att man inte har nån kropp men sen slår man i en arm och då känns det ju. Likförbannat. Men inte på morgon. Om man är vaken för tidigt. Då känner jag ingenting.
och
jag har snott björnbärsfil med smultronsmak(?!) från köket också. och jag som inte ens gillar smaksatt fil. vad ska jag med den till nu liksom. Men det går väl ner. som allt annat. flytande är alltid lättare att svälja. eller, ja.

jag lyssnar på Bob Dylan. Ibland går det snabbt utför.


2 times James

http://www.youtube.com/watch?v=UB-ymwBUtvs&feature=related
jag vill krama honom här. krama!

http://www.youtube.com/watch?v=MIY7rRk_P6E&feature=related
I really want you to really want me. Jag är besatt. Eller som cissi sa, jag är kär. Och ja, kanske.

gud vet att jag inte brukar lyssna på James Blunt. Men alltså, herregud.


Overkill

Jag har sovmorgon. Till tio över tolv. Gigantisk jävla sovmorgon. Vad gör jag uppe nu? jag har morgontränat från six o'clock. Extremt värdelöst.

höhö!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=569783

damian marley är damian marley. det är därför jag gillar honom fast jag inte ens tycker om hiphop. damian är hiphop indie.
och vem hade inte velat se Håkan Hellström i det här skägget...
he is talkin' 'bout me!

fetbesvikelse

förra helgen, så snodde jag en påse godis hemifrån. 
nu visar det sig att jag har gjort mig själv värsta björntjästen. Det finns ju bara äckliga godisar! sånna där som jag inte äter. jag är kräsen.
jag får äta mina gratisnoblesse istället.


Frukost á la studentbostad

Igår åkte vi in till Lule. Linda skulle springa & jag & anna skulle shoppa. Vi skulle egentligen se henne springa också men inte fan sprang hon genom stan. Jag och anna blev mycket besvikna & trodde att vi hade missat henne, sörjde i säkert en kvart innan vi tog upp shoppingen igen.
Ja, ja, jag han iallafall med att se min hemliga loverboy gå förbi! mycket uppskattat. jag stirrade på honom. kanske blev han rädd. jag blev glad...
tog tåget tillbaka till ä-byn. slagna hjältar. konduktören undrade om vi hade haft en tung dag. jag vet inte riktigt vad vi svarade på det, om vi ens svarade...
jag & anna däckade på soffan vid halvtvå tiden. Linda kommer ner en stund senare och väcker oss med orden; Grabbar, ska vi inte gå upp & lägga oss?
Åt helvete trötta vaknar vi nästa morgon av att Anna smäller upp rullgardiner & säger; Nu får ni fan ta och vakna! jag kan inte hitta på mer saker att göra. jag har tillochmed duschat!
Hon hade varit vaken själv en timme, mycket tråkigt, och hon hade duschat.
Sen ner i köket & fynda. Vi åt vad anna kallade Frukost á la studentbostad.
Bestående av (håll i er nu!);
Tacos; tortillabröd,köttfärs, gårdagens grönsaker, salsa & i annas fall jävligt mycket sallad.
Fil & Frosties
Vallmorost med snott Becel & vår egen skinka
Vitlöksbaguetter från igår värmda i micron; 100% sega.
Lite juice som gick ut igår
Hallonsoda!

and...
It looked like this!


Odd


den här bilden är så fruktansvärt konstig. fruktansvärt konstig.
det här var ju ett tag sen. närmare bestämt några veckor sen. men vad gör det. jag hade ju aldrig ätit cheesecake med kräm innan dess!

och den här... ja, den bjuder jag på. trots att min haka ser ut som percy nilegårds...

It's true.

Mina fötter luktar enormt illa. fotsvett kanske. Förjävla äckligt luktar det.
Mitt hår luktar också väldigt speciellt. och jag som duschade nyss. Vad  är det för fel på mig?
luktar jag verkligen illa, är det så. jag trodde jag var en sån där person som luktade gott. Jag får fråga cissi.
men, jag tror att det är inuti näsan det luktar konstigt, från början liksom.
jag kan ju inte hålla på att gå runt & lukta röv. Går inte!


Kanske gjorde jag Ebba von Sydow glad iallafall

Idag tyckte jag att det verkade som en bra idé att ta på sig shorts.
Idén verkade utmärkt i sisådär två timmar, sen började det hagla. snöa. och regna. Och jag började tvivla starkt på dagens klädval. Varför slopade jag långkallingar & mjukisbyxor? jag hade inte ens tagit på mig ett par vantar. nåt som jag bittert fick ångra när jag stod där på fejkgräsplanen, frös som satan, & skulle filma nåt som skulle föreställa fotbolls-em. Nå, jag kände mig iallafall fin. Det kommer man långt på.

Har avverkat ett syrapass. inte roligt. Efteråt kändes det som om jag hade ätit fem rödlökar.(?!) syran hade lagt sig i magen. en jäkla k'änsla det där.jag försökte kräkas lite. men det gick inte. så nu kan jag tydligen inte kräkas längre. När hände det?

Lasse Lindh - Varje litet steg
(bara för textraden; "hur kunde det bli så här fel?")

Nobody knows

Det blir kort. Jag har tränat fyra gånger idag. Ja, fyra gånger. Jag är helt dum i huvudet.
Cirkelträning, styrke, simning, yoga. Fruktansvärt fruktansvärt jobbig dag.
Min vänsteraxel gör ont så jag rör inte den. fast, allt gör ont nu
så, jag rör inte på mig alls.
greys anatomy nu. tack mia!
imorgon kommer linda. jag tror jag ska ställa mig på perrongen & vänta redan nu.

Morrissey - You have killed me


Say something new

Idag har vi haft en sån där trött dag.
Morgonträning å så. Dessutom var det palt till lunch. inte bra! det ledde till att jag lastade upp mängder av det vagt tilltagna salladsutbudet (bara morötter, vad fan?!). jag åt fem knäckemackor. och gick hungrig resten av dagen.
såg med djup glädje fram emot middagen. tills jag inser att middagen består av chili con carne. JAG HATAR CHILI CON CARNE. så helvetes jävla äcklig. böner & skit. Jag & cissi åt på grillen. Mia kom på oss när vi smygcyklade därifrån. Men jag tyckte jag räddade situationen ganska bra. (ropade; vilken påse?! och gömde den framför mitt vänstra ben.)
vi käkade på mitt rum & däckade sen ohjälpligt. Jag i sängen & cissi vimsade runt på golvet. bra.
vi vaknade till vid nio & kände glassbehovet och House behovet.
Så nu är vi vakna. En liten stund till.
kanske jag borde pratat med anna? så att hon inte håller på att ta med sig en massa bananer till helgen. Gillar Anna bananer? jag vet inte.
och precis just nu tittar jag på tv4 nyheterna. Världens fulaste bild på henke larsson. stackars. Vilket lidande.
sen har jag en vag känsla av nåt skolarbete som borde göras. men jag kommer inte ihåg det riktigt. kanske har jag inget. jag vet inte, och ärligt talat. bryr mig inte.

Romeo and Juliet - The Killers

Födelsedagsmigrän

Jag har migrän. På min födelsedag. Blir man bitter...
eller, blir & blir.
Jag har pratat med Linda. Det var längesen & jag tycker så himla mycket om henne. Men nu kommer dom till helgen iallafall, Linda & Anna. aka Linto & Bylis. B1 & B3. listan är lång.

jag vill inte simma den här veckan. tralalala. jag skiter i det här nu. jag vill inte.
JAG VILL KNARKA!

jävla fucking åmåls fel.

jag har snart hål i naveln. Usch vad snyggt det kommer bli.
jag ska bara överleva först.
Det står överst på min checklista; Överleva.
Jag vill ha ett kryss där så fort som möjligt.


precis som att jag har en jävla checklista.
vad jag svär, jag ska sluta bita på naglarna & sluta svära. jag kommer glömma bort det här.. om ungefär tre minuter.

Någon som är för liten.

det är tre veckor kvar av mitt första år i Älvsbyn. Jag borde kanske göra en årskrönika?
jag har hur som helst countdown. & mitt största issue just nu är brittas mvg-kriterier. Bygg en ark liksom...
min syster tar studenten & jag måste köpa present. Förhoppningsvis till helgen. Jag kommer börja gråta, Emma. Allvarligt. Du är för liten för att ta studenten. Det känns så iallafall.
men jag tror jag har koll på läget nu. Det gäller bara att motivera sig till simningen. tre veckor kvar . för som det är nu är jag less på att simma. så less less less.
fast å andra sidan så är jag hur klar som helst för bikini 2008. Har aldrig varit i såhär bra form. men jag har heller aldrig ätit så myvket pizza som nu. En ekvation som inte borde gå ihop men som gör det iallafall.
Och till sommaren blir det navelpiercing. Det blir fint. En anledning till att inte bli tjock liksom

Melissa Horn - New York

Tretton

Jag insåg att jag inte sett filmen tretton, så vi åkte och hyrde den på KV. Ett måste. Alla borde se den.
Men inte bara det, vi fick också möjligheten att studera kirunas fjortis skabb hängandes utanför det mycket missbedömda ungdomshaket (?) UH.
Hon hade en cigg i käften. Jag menar, herregud. vad är hon, tolv eller? Emma blev sur och sa; ska jag gå & dra ut den. Jag gör fan det. Jag tar fan ut den.
Hon gjorde aldrig det, tyvärr. men vi hade haft miljoner stickrepliker. och nu kan jag inte komma på en enda...
Tretton var helt okej. Det som var mindre okej var filmens catchfrase på framsidan. Under själva filmtiteln. det stod; Det går så fort. Så nej, jag har inte tittat på Tretton. Jag har tittat på Tretton - det går så fort.
Jag menar, vem var det som tyckte att det lät som en bra idé? det går så fort...
och nu sitter jag här. Jag har firat min födelsedag sen i fredags, trots att jag fyller år på måndag. Men man blir trots allt bara sjutton en gång.
anna hjälpte mig med vår cheesecake och vi kryddade med philadelphiaost. Vi kan ju inte gör ostkaka med bara 100 gram ost. Nä, vi tog 200 gram philiadelphia. mycket gott. en riktig hit.
Mamma tyckte jag hade gult/mörkt hår & jag borde använda jag citerar; sånt där lila schampo.
tack, jag känner mig just nu som det där mumintrollet, ni vet, hon med gult jävla hår. Undrar om jag har stor vit mage också? måste kolla efter...


ofräschast

image11
bagaget som aldrig kom.


image12
beach 2008. första dan. inget bagage.

Messi messuppers fanclub purple/red army FC Barcelona football administration (not black army)

Det här kommer bli en sån där avgrundsblogg. En avgrundsblogg från barcelona. Nån gång måste jag skriva vad som hänt, och jag kan inte skjuta upp det längre.
Men det var helt underbart. Jag har smörjt in mig minst 4 gånger per dag och nu rör jag fan inte ens en krämflaska frivilligt.
Vi gick 5 kilometer till sagrada familia. Och det var värt varenda jävla meter, varenda liten blåsa som bildats mellan tårna.
Den är stor, och ja, mycket mäktig. Breathtaking helt enkelt.

Annars har vi mest simmat. långbana är tungt, men vi vann iallafall våra avslutande stafetter. Lag 0 was bringing it.
Och Aldrig har jag känt mig så populär som under veckan i Spanien.
Sightseeing bussar fulla med människor har tutat, vinkat & vrålat. calella har helt enkelt varit en självförtroende-boost.

Fotboll på söndagen. Barcelona - valencia på camp nou. Kanske 80 000 människor, också jag då. Icke fotbolls intresserad. Det är nog fan det coolaste jag vart på i hela mitt liv.
När jag sitter där högt upp på läktaren med svindel värdig en skandiachef inser man det absurda med situationen. Jag tittar förfan på fotboll. och folk är engagerade som om det vore presidentval. Det är en lek. 22 grabbar som tampas om en boll. och ALLA bryr sig. Det var som på tv, fast med känsla. fast med ångest. fast med buarop & svindel. äkta med andra ord. På tv känns det ändå som att det är seriösare business än just fotboll dom håller på med. Men det är ju bara fotboll det är. Dom spelar samma sport som i gjorde på idrotten i nian med den skillnaden att dom råkar vara bra och nu också rika. Det är nästan det som är mest konstigt. Att dom får betalt. betalt för att nöjesspela. och jag betalar gladeligen 600 spänn & skriker som att det inte finns nån morgondag. 
men iallafall. Fotboll - check. (!)
och hade jag & cc haft en supporterklubb hade den fått det oerhört genomtäkta namnet Messi messuppers fanclub purple/red army FC Barcelona football administration inom parentes not black army.
detta efter en något genomtänkt diskussion. anledning till namnet går jag inte in på. Too complicated, men en liten flört med Messi & AIKs supporterklubb. det får räcka så.

och jo, bagaget blev borttappat. Kvar i lissabon. det resulterade i en hel hög med gratisgrejjor. Linsvätska, träningsbikini, märkes deo kan nämnas. Helt okej!
men vi fick bagaget, ett dygn senare... inte fullt så okej. 

ey calella!

nu är jag tillbaka från barcelona... hemma helt enkelt.

RSS 2.0