I'm dead. Säg sjukgymnast, and you´re dead too.

jag är så fruktansvärt, otroligt supertrött i hela kroppen. jag tror att jag känner mig som en vedhuggare. Eller det här är iallafall så jag inbillar mig att en vedhuggare känner sig.
Den här veckan har vi Fart! jag känner mig inte så fartig längre, det försvann tillsammans med strumporna i tvätten.  fart, är inte slitsam träning. Så vi kan träna JÄTTEHÅRT, varje dag! vilken lyx...

Jag trillade in hos skolsystern (prick!) åtta imorse. Hon tyckte det var trevligt att se mig (ungefär) och tyckte jag skulle gå till sjukgymnasten. Som med allt annat sånt så tänkte jag; vilken bra, GRATIS, idé det där var.
men
Jag glömde Roger.
Nämn ordet sjukgymnast lite försiktigt i förbifarten och du är inom tre sekunder icke längre önskvärd på träningen. Jag har aldrig i hela mitt liv mött en människa som hatar sjukgymnaster så innerligt som Roger gör.  
Ibland blir vi lite rädda. Men han har en allvarlig fobi mot sjukgymnaster. Du ska överhuvudtaget inte prata om sånna saker med honom i närheten. Jag tror inte det är bra för hans hjärta- han blir så arg! 
 sen, spelar gratisfaktorn ingen roll. För vad är en gratis sjukgymnast när jag kan få betala för en svindyr naprapat. Roger älskar naprapater.
för vad är väl en gratis sjukgymnast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0